Üzenetküldés/Árajánlatkérés

Írj nekünk, ha van kérdésed, vagy árajánlatot szeretnél kérni.
Igyekszünk minél hamarabb válaszolni!

Megközelíthetőség

Autóval érkezőknek:

Az S6-os autópályán (Semmering Schnellstraße) Krieglach kihajtónál fordulj le, majd az első körforgalomnál a harmadik kijáraton hajts
ki Alpl felé. Nemsokkal utána az Alpl táblánál balra fordulj, és a 72-es számú főúton (Weizer Bundesstraße) indulj el felfelé a hegyre a szerpentinen. 10 km múlva egy nagy fa információs tábla (Herzlich willkommen am Alpl) előtt jobbra kanyarodj. Innen pár perc alatt a házakhoz érsz, itt pont szemben találod a Zinkhaus-t (fehér ház, zöld spalettákkal).

Az S36-os autópályán Bruck an der Mur-nál hajts le Bécs felé (Wien) és folytasd az utad az S6-os autópályán (Semmering Schnellstraße) Krieglach kihajtóig, majd kanyarodj balra Schwöbing felé. A Kohl- bacher épületegyüttes mellett elhaladva fordulj jobbra Alpl felé és az L130-as számú utat kövesd. Az út végén kanyarodj balra és a 72-es számú főúton (Weizer Bundesstraße) indulj el felfelé a hegyre a szerpentinen. 10 km múlva egy nagy fa információs tábla (Herzlich willkommen am Alpl) előtt jobbra kanyarodj. Innen pár perc alatt a házakhoz érsz, itt pont szemben találod a Zinkhaus-t (fehér ház, zöld spalettákkal).

Javasolt útvonal Magyarországról:

Sopron – Eisenstadt – Mattersburg – Wr. Neustadt – Kreiglach – Alpl

GPS koordináták:

Lat. 47.50214
Lng. 15.63327

Autopálya matrica infók:

Az osztrák matrica 10 napos, 2 hónapos és éves változatban kapható. 2017 decembere óta lehet választani a klasszikus matrica mellett digitális matricát is. Megvásárolni online vagy határhoz közeli benzinkutakon lehet. A digitális matrica esetén arra figyelj, hogy csak 18 nap után lesz érvényes (online vásárlástól való elállás miatt), így időben gondoskodj róla, ha ezt választod!

https://www.asfinag.at/maut-vignette/vignette/

Vonattal érkezőknek:

Vonattal Krieglach állomásnál szállj le. Mivel tömegközlekedés nincs a hegyre, így csak taxival lehet feljutni.

MENETRENDI INFÓK:
www.verbundlinie.at
www.oebb.at

KRIEGLACH-i TAXI TÁRSASÁGOK:
Sigi’s Taxi: +43 3855 2481
Taxi Allmer: +43 3855 2213

Elérhetőség

Cím: A-8671 Alpl bei Krieglach/Steiermark, Alpl 16.
Telefon: 00 36 70 234 00 92
E-Mail: zinkhaus@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/zinkhaus
Adószám: 65 166/7164
Unsere Deutschsprachige Webseite finden Sie hier: zinkhaus.at

Impresszum ››

Általános Szerződési Feltételek ››